<![CDATA[Livensveen Gårdsbarnehage - Revunger]]>Mon, 02 Oct 2023 11:29:56 +0200Weebly<![CDATA[Oktober er her!]]>Mon, 02 Oct 2023 08:29:26 GMThttp://livensveen.no/revunger/oktober-er-herHei!
Da er månedsplanen for oktober klar, så da kan dere ta en titt på hva revungene skal ha fokus på løpet av denne måneden. Endringer kan forekomme, så planen er et utgangspunkt!
Vi har hatt en fin september med masse utetid, revungene har vært i skogen i nærområdet, hilst på kalvene og gitt dem mat og det ble også en liten tur til biblioteket for noen av revungene. 
Husk å merk 5.oktober i kalenderen deres, da er det klart for høstfest i barnehagen. Vi gleder oss til å vise fram det barna deres har laget og de ulike smaksprøvene det er å få ute på tunet. 
Jeg skal legge ut noen bilder og en liten tekst på et lite tilbakeblikk på september her på hjemmesiden løpet av de første ukene.
Vi håper å en fin og fargerik oktober!
mvh Markus
mndplan_oktober23.pdf
File Size: 250 kb
File Type: pdf
Download File

]]>
<![CDATA[September- ny månedsplan]]>Fri, 01 Sep 2023 05:56:50 GMThttp://livensveen.no/revunger/september-ny-manedsplanHei!
Da ligger månedsplan for september ute. Ta en titt! Endringer kan forekomme så være forberedt på dette.
Vi håper vi får en fin september måned der vi kan være masse ute. 
Vi vil ha ekstra fokus på å forberede å gjøre klar til høstfesten som er i starten av oktober.
Minner om foreldremøte 19.september kl. 18.00-20.00. Ta med egen termokopp til varm drikke og så vil dere serveres noe enkelt attåt.
Riktig god helg fra oss revungene!
mndplansept.pdf
File Size: 279 kb
File Type: pdf
Download File

]]>
<![CDATA[Velkommen til et nytt barnehageår!]]>Mon, 21 Aug 2023 11:24:24 GMThttp://livensveen.no/revunger/velkommen-til-et-nytt-barnehagearHei alle sammen!
Da er hverdagen i full gang og den er fin den også. Håper alle har hatt en fin sommerferie med familie og venner!
Som dere vet så er vi fullt i gang med tilvenning på nye barn hos revungene. 
I samarbeid med dere foreldre så ønsker vi at tilvenningen skal bli positiv og at vi lærer å kjenne hvert enkelt barn og deres behov slik at barnehage hverdagen skal bli best mulig.
Derfor er det ønskelig at det ikke blir for lange dager for de som nettopp har startet opp. Det er masse nye inntrykk og mye nytt på en gang, så det er lurt å tilrettelegge for dette de første ukene.
Vi er fortsatt tolv revunger, seks som har vært her tidligere og så starter det seks nye som starter opp litt spredt utover høsten. 
I år er det fire gutter og åtte jenter hos revungene.
Den første tiden vil vi være mest på lekeplassen og inne på avdelingen. Etter hvert som de nye blir mer trygge så vil vi kunne dele gruppen og utforske skogen i nærområdet med de eldste revungene. Plukke blåbær og utforske i skogen.
Det er i år litt ny sammensetning i personalet. Så i år er det Ann-Kristin, Hanne G, Andrine( barnehagelærer) og Markus( pedagogisk leder) som er hos revungene. Sanna vil også være hos oss, utgangspunktet på mandager. Da Andrine og Markus har halv dag hver og resten plantid. Så er det noe dere lurer på angående deres barn så ta kontakt med en av oss på avdelingen når dere ser oss eller om dere vil prate på avdelingstelefonen til revungene.
Det vil komme en månedsplan for september. Der vil det stå litt hva vi skal gjøre fremover og litt annen info. Legger ut her på hjemmesiden og henger opp i gangen på avdelingen.
Dagsrytme:
  1. Frokost i barnehagen varer fram til kl.08.00. Kommer man etter dette så skal barnet være ferdig spist.
  2. Lek inne/ute. Kjernetid fra 09.30-14.00. Alle må være på plass innen den tid. Om ikke noe spesielt annet er avtalt.
  3. Lunsj mellom 10.30-10.45
  4. Soving
  5. Varmmat fra kl.13.30-14.00
  6. Lek
  7. Hentetid
Er det noe dere lurer på så er det bare å spørre! 

mvh Markus


]]>
<![CDATA[JUNI]]>Mon, 05 Jun 2023 18:36:33 GMThttp://livensveen.no/revunger/juni3141483
Månedsbrev
Månedsplan
Da har vi kommet oss i juni alt, og dette barnehageåret nærmer seg slutten. Vil takke dere foreldre for et godt samarbeid og takk for at vi får låne de fine barna deres! 

Ønsker alle en fin sommer! 
]]>
<![CDATA[HIPP, HIPP HURRA FOR MAI]]>Fri, 28 Apr 2023 11:40:48 GMThttp://livensveen.no/revunger/hipp-hipp-hurra-for-maiDa ønsker vi mai velkommen til oss. Vi håper på mange fine dager i skogen og på tunet. 
Sjekk plan for endringer på turdager. 

Plan for mai
Månedsbrev for mai
]]>
<![CDATA[APRIL]]>Tue, 11 Apr 2023 15:00:02 GMThttp://livensveen.no/revunger/aprilHåper alle har hatt en fin påskeferie :) 

Plan for april
April posten
]]>
<![CDATA[Glimt fra vinterdager i Livensveen]]>Mon, 27 Mar 2023 10:26:55 GMThttp://livensveen.no/revunger/glimt-fra-vinterdager-i-livensveen
]]>
<![CDATA[Mars hos Revungene]]>Mon, 06 Mar 2023 19:39:48 GMThttp://livensveen.no/revunger/mars-hos-revungene
Månedsbrev Mars
Månedsplan Mars
]]>
<![CDATA[Februar hos Revungene]]>Tue, 31 Jan 2023 16:12:29 GMThttp://livensveen.no/revunger/january-31st-2023
Februarposten
Februarplan
]]>
<![CDATA[Desember-bilder]]>Mon, 02 Jan 2023 10:53:48 GMThttp://livensveen.no/revunger/desember-bilder
]]>