<![CDATA[Livensveen Gårdsbarnehage - Revunger]]>Wed, 07 Apr 2021 16:52:49 +0200Weebly<![CDATA[April 2021]]>Wed, 07 Apr 2021 09:07:32 GMThttp://livensveen.no/revunger/april-2021Da kommer vi oss ett steg nærmere sommeren og ett håp om litt lettere bekledning for barna våre. Det er vanskelig å gå når man akkurat har lært seg å gå med masse polstring rundt seg. Gudskjelov hadde det skjedd mye på lekeplassen mens vi hadde påskeferie, slik at vi gikk unna masse klin og gjørme. Men oppfordrer alle foreldre til å se over dresser etter dagens slutt om å børste av det som evt har festet seg på dressen eller tørke lett av med en våt klut. Fremover nå vil vi spise mer og mer ute og det kan være lurt å ikke sende med youghurt da dette lett setter seg i dressene.  Og om utetøy, votter og sko er bløtt, må det hjem for å tørke!
Det har kommet oppdatert smittevernveileder for barnehager, jmf Korona restriksjonene. Her legges det mer vekt på allmenntilstand. Og vil nok en gang minne om at almenntilstand hjemme og i barnehagen kan oppleves forskjellig.  Selve smittevernveilederen i sin helhet kan dere selv lese om her. Vi er fremdeles på gult nivå og minner om at vi helst bør være maks 2 foreldre i gangen samtidig. Vent ute på trappa til de før deg blir klare, og derfor bruk minst mulig tid inne på avdelingen. 
Minner om at Iren har ett planlagt fravær i denne perioden og vi setter opp til frivilling utviklingssamtale når hun er tilbake. Om det er noe dere vil ta opp undervegs, ta det med en på avdelingen eller Ane Cecilie. Det blir satt inn vikar og dere vil nå se mer av Ilva og Johanne.  Ellers er Hanne G, Hanne MK, Amalie og Ann-Kristin trygge voksne på avdelingen.

Ha en fin april!!

​Iren
april21.pdf
File Size: 151 kb
File Type: pdf
Download File

]]>
<![CDATA[Mars]]>Wed, 03 Mar 2021 12:22:56 GMThttp://livensveen.no/revunger/marsDa har vi kommet oss over den kalde fine tida og kommet oss over til den tida på året man kan ta med seg flere skift fra innerst til ytterst samt flere par sko. Eneste som er sikkert er at shorsten og utesandaler kan vente litt hjemme. Litt usikker på alt det andre! Veldig vanskelig for unger, personal og dere foresatte i denne tida! Men om dere er flinke til å ta med hjem til vask/tørk etter hver barnehagedag kommer vi oss nok i mål denne gangen også!
Minner om at vi holder stengt dagene før skjærstorsdag og åpner igjen tirsdag 6.april.

Iren

mars21.pdf
File Size: 271 kb
File Type: pdf
Download File

]]>
<![CDATA[Bilder :)]]>Fri, 29 Jan 2021 13:20:59 GMThttp://livensveen.no/revunger/bilder
]]>
<![CDATA[Februar]]>Fri, 29 Jan 2021 09:55:36 GMThttp://livensveen.no/revunger/februar2952505Da har vi kommet oss til februar. Og vi håper at vi kan være mere ute og at alle i vårt nærmiljø forholder seg friske.
I januar har vi kost oss masse med maling og formingsaktiviteter og ta en titt på bildene som har blitt hengt opp i gangen.
februar_21.pdf
File Size: 329 kb
File Type: pdf
Download File

]]>
<![CDATA[Bilder fra den siste tida :)]]>Fri, 22 Jan 2021 10:49:17 GMThttp://livensveen.no/revunger/bilder-fra-den-siste-tida
]]>
<![CDATA[Januar, månedsplan]]>Mon, 04 Jan 2021 14:10:01 GMThttp://livensveen.no/revunger/januar-manedsplan
jan21rev.pdf
File Size: 101 kb
File Type: pdf
Download File

]]>
<![CDATA[DESEMBER]]>Wed, 02 Dec 2020 13:45:25 GMThttp://livensveen.no/revunger/desemberDesember er her, og som vi gleder oss til jul i barnehagen! 2020 har vært «annerledes-året» både for oss og for dere, men vi lover at Revungene skal lage skikkelig julestemning og kose seg skikkelig i år også.

Julehemmeligheter skal lages, pepperkaker skal bakes, og vi skal spise grøt, lulelunsj, synge julesanger og pynte rundt oss. Hver uke tenner vi adventslys, og daglig vil vi ha kommer til å ha daglige samlinger hvor vi trekker pepperkaker fra kalenderen vår, og henger opp julehjerter i vinduet mens vi teller ned til julaften. Vi fokuserer på sangen "På låven sitter nissen", så syng gjerne denne sammen med barna hjemme også.

Ute er vinteren på full fart over oss, men vi skal likevel prøve å leke masse ute. Siden vi har uteomådet vårt i kjøkkenhagen, blir det for mørkt om ettermiddagen og vi prioriterer derfor utetid om formiddagene. Temperaturene svinger, så det er viktig å ha rikelig med varme klær og skift. Det er også viktig å ta med bløte klær for hjem, da disse ikke tørker når de blir hengende i barnehagen. Se over plasser og kurver daglig, fyll på ved behov. Juster gjerne på klesutvalget utifra værmeldingen. Vi anbefaler også rene inneklær hver dag mtp. smittevern.

Barna begynner å bli godt kjent med hverandre, og vi kommer å dele barna i grupper oftere nå fremover. På denne måten kan barna finne hverandre på nye måter, og vi får et godt samspill mellom barna og oss voksne. Gruppesammensetningene vil variere, men hovedsaklig deler vi etter alder. De største barna krever gjerne andre utfordringer enn de største.

Vi har også fått vikaren Johanne med på laget, en flink og hyggelig jente som dere sikkert vil møte på i ny og ne i tiden fremover.

Vi minner om at vi tar juleferie etter 23/12, og at barnehagen er stengt i romjulen.

Riktig god jul når den tid kommer!

Iren, Hanne MK, Amalie, Hanne G og Hanne S.


des20rev.pdf
File Size: 146 kb
File Type: pdf
Download File

]]>
<![CDATA[November]]>Mon, 09 Nov 2020 08:52:22 GMThttp://livensveen.no/revunger/novemberVi har kommet oss til nest siste måned av året 2020 og vi håper at vi kan fortsette resten av året på gult nivå. Men vi kan aldri være for sikre. Fort kan det snu! 

Vi opplever at de aller fleste av dere er flinke til å ha rene klær til barna deres. Klapp på skuldra til dere for det. Ytterklærne bør tas med hjem hver dag, for en tørk og tørke av det løse sandlaget som blir liggende på våte/fuktige dresser. Det dannes mye støv når gårdagens sand sitter igjen på dressene. Dette støvet puster da små og store inn når vi kler på.  Bytting av overdel inne som genser/body hver dag, kan også være lurt i disse sykdomsperiodene. snørr og annen dråpe smitte setter seg fort på disse  plaggene. 

HUSK PLANLEGGINSDAG 27.NOVEMBER! Da er barnehagen stengt og vi voksne skal kurses i barnehagen.'

HA EN FLOTT NOVEMBER! ALT BLIR BRA!!

Hanne S, Hanne G, Hanne MK, Amalie, Jeanette, Ann-Kristin og Iren

november20rev.pdf
File Size: 185 kb
File Type: pdf
Download File

]]>
<![CDATA[Månedsplan og litt oppdateringer...]]>Mon, 12 Oct 2020 10:51:38 GMThttp://livensveen.no/revunger/manedsplan-og-litt-oppdateringerHeisann!
Vi har i dag rydda litt i gangen. Og tømt de store baggene i gangen  og lagt klærne til ungene deres i kurven som står på toppen! Vi har så liten garderobeplass og trenger benkene til å sitte på for å kle av og på barna deres på, slik at vi IKKE ønsker store bagger med klær i gangen! Det tar altfor mye plass av den lille plassen vi har fra før. MEN om vi må gå over til RØD sone igjen, da må dere pakke ned klærne igjen! Men husk at vi ikke trenger 5 par sokker, men erstatte sokkene med gode og varme votter! 

Det er behov for varmere poser i vognene! Tusen hjertelig takk til dere som legger i tjukkere vognpose til oss! 

I uke 42 er det reveungene som har fjøsstellet. Om dere har middagsrester eller brødrester er dere hjertelig velkomne å ta med i barnehagen denne uka, slik at vi kan gi det til de flotte grisene våre.

Vi har fått opp bursdagskalender inne på avdelingen. Ta en titt på den blå veggen inne på avdelingen for å se på alle de gromme bestemor Skogmus.


mnd_okt20_rev.pdf
File Size: 150 kb
File Type: pdf
Download File

]]>
<![CDATA[Månedsplan for oktober]]>Mon, 05 Oct 2020 07:09:18 GMThttp://livensveen.no/revunger/manedsplan-for-oktoberKlikk på linken nedenfor for å lese månedsplanen! Ønsker dere alle gode høstdager! 

Ann-Kristin og Iren
månedsplan_okt20_rev.pdf
File Size: 150 kb
File Type: pdf
Download File

]]>