<![CDATA[Livensveen Gårdsbarnehage - Revunger]]>Mon, 17 Feb 2020 22:34:24 +0100Weebly<![CDATA[February 17th, 2020]]>Mon, 17 Feb 2020 08:28:22 GMThttp://livensveen.no/revunger/february-17th-2020Heisann! 
Jeg har fått tilbakemeldinger om at månedsplanen i forrige innlegg ikke fungerer. Prøver derfor å laste opp på nytt.
Ha en fortsatt fin februar!

Iren
februar_månedsplan20.pdf
File Size: 140 kb
File Type: pdf
Download File

]]>
<![CDATA[Februar]]>Mon, 03 Feb 2020 12:36:13 GMThttp://livensveen.no/revunger/februarVi har kommet oss en måned til ut i det nye året og vi ser stor fremgang hos samtlige barn. Det er kjempe stas å se at barna venter og savner vennene sine og ikke minst hvor mange store gjensynsklemmer det blir når vennene kommer tilbake. For dessverre har vi hatt den store sykdomsraiden hos oss og vi fikk Mr.Noro på besøk. Til fare for å gjenta oss selv, minner vi om at det er en fordel av barn og voksne vasker hender før de går inn på avdelingen, selv om de ikke skal inn til ett måltid!

Denne måneden skal vi ha vinteraktivitetsuke og karneval. De av dere som har gått litt på ski, kan ta de med i barnehagen, om det er føre for det… Om det er første gangen skia skal på bena ønsker vi at de er igjen hjemme, husk at voksentettheten er større hjemme enn i barnehagen. På karnevalet den  14 ønsker vi at skumle masker og våpen blir igjen hjemme, men vi ønsker gjerne at barna kler seg ut. Kanskje det er en mamma eller pappa om også har lyst til å kle seg ut når de leverer og/eller henter også!

Vi får besøk av ett nytt barn nå i februar. Det er en gutt født i 2018 og vi har ei jente født 2018 som overflyttes ned til Ekornbarna. Vi ønsker velkommen og lykke til de de begge. Mari har nå begynt i ny jobb på Hamar og Hanne S er tilbake etter permisjon i midten av denne måneden.

Hanne G, Hege, Ida, Ann-Kristin, Hanne S, Jeanette og Iren
februar_månedsplan20.pdf
File Size: 140 kb
File Type: pdf
Download File

]]>
<![CDATA[Januar 2020]]>Wed, 08 Jan 2020 14:29:46 GMThttp://livensveen.no/revunger/januar-2020Beklager sen ukes og månedsplan. 
Mari er inne i sine siste dager i Livensveen og starter i ny jobb i februar. Det vil i februar være Iren som har alt pedagogisk ansvar for avdelingen frem til Maren er tilbake i mars. 
månedsplan_januar.pdf
File Size: 232 kb
File Type: pdf
Download File

ukeplan_uke_2.pdf
File Size: 49 kb
File Type: pdf
Download File

]]>
<![CDATA[Siste uka i desember]]>Mon, 16 Dec 2019 12:47:11 GMThttp://livensveen.no/revunger/siste-uka-i-desember​Denne uken bruker vi til å kose oss litt ekstra før jul og juleferie. På torsdag er det julemarked i barnehagen og vi inviterer dere alle til å komme i barnehagen for litt førjulskos. På fredag er det nissefest for alle barna i barnehagen, hvor vi håper på å se mange små og store rød og blånisser.
​Vi hører rykter om at nissen kommer denne fredagen.
Vi vil ønske dere som tar juleferie på fredag, en riktig god jul og et godt nytt år! 
Minner om at barnehagen har redusert åpningstid lillejulaften med kl08.00-16.00
ukeplan_uke_51.pdf
File Size: 590 kb
File Type: pdf
Download File

]]>
<![CDATA[Månedsplanen]]>Mon, 09 Dec 2019 13:23:41 GMThttp://livensveen.no/revunger/manedsplanen

I uke 49 starter vi med vår første adventssamling. Vi får ett nytt barn som
begynner hos oss den mandagen. Vi gleder oss! Vi vil fortsette med litt julehemmeligheter i desember også. Vi har ansvar for dyra på gården i uke 49 og vi vil derfor ha litt ekstra fokus på dyra i barnehagen.
Uke 50 har vi vår andre adventssamling og vi vil prøve å få ferdig de siste julehemmelighetene våre. Vi ferier Lucia i barnehagen på fredag, kun for barna i barnehagen. Vår avdeling får besøk av de eldre barna og vi spiser lussekatter.
Den siste  uken bruker vi til å kose oss litt ekstra før jul og juleferie. Det er julemarked på torsdag og nissefest på fredag. Håper vi kan få se mange små og store blå og rød nisser den siste fredagen i desember. Det ryktes også at vi får besøk av nissen denne dagen ;)

Barnehagen har sin siste åpningsdag dette året 23.desember. Da er åpningstiden 06.45-16.00. Vi åpner opp igjen 2 januar 06.45. Minner om at vi har planleggingsdag fredag 31.januar.

De beste julehilsener fra 
​Mari, Hanne, Ann-Kristin, Hege, Ida, Jeanette og Iren

månedplan_desember19.pdf
File Size: 1195 kb
File Type: pdf
Download File

ukeplan_uke_50.pdf
File Size: 143 kb
File Type: pdf
Download File

]]>
<![CDATA[Uke 48 og det er snart jul!]]>Mon, 25 Nov 2019 08:09:48 GMThttp://livensveen.no/revunger/uke-48-og-det-er-snart-julDenne uken fortsetter vi med å lage julehemmelighetene våre, og vi vil bruke god tid på dette slik at vi kan kose oss og nyte adventstiden sammen. Minner om at vi ønsker oss at barna tar med seg et rengjort glass med lokk til barnehagen, dette skal brukes til julehemmeligheter.
 Vi gleder oss til en rolig førjulstid sammen med deres håpefulle!
ukeplan_uke_48.pdf
File Size: 163 kb
File Type: pdf
Download File

]]>
<![CDATA[UKE 47]]>Mon, 18 Nov 2019 11:59:16 GMThttp://livensveen.no/revunger/uke-47​Denne uken har vi fjøsuke, og vi har ekstra fokus på dyra på gården. Vi deler oss i grupper og gir dyra mat og steller pent med dem. Grisene har blitt hentet og kaninen har reist på vinterferie, men hønene, hanen og kattene trenger fortsatt stell.

Det hadde vært fint om de av dere som ikke har hatt med seg ett tomt syltetøyglass kunne ha tatt med seg dette til barnehagen. Helst uten etikett.
ukeplan_uke__47.pdf
File Size: 93 kb
File Type: pdf
Download File

]]>
<![CDATA[Uke 46]]>Mon, 11 Nov 2019 11:19:18 GMThttp://livensveen.no/revunger/uke-46Denne uken starter vi opp med å lage julehemmelighetene våre, og vil bruke god tid på dette slik at vi kan kose oss og nyte adventstiden sammen. Minner om at vi ønsker at alle barna skal ta med seg et syltetøyglass som er vasket og uten etiketter.
​Det er fint om barna har en tynnere lue til bruk under soving i barnehagen
ukeplan_uke_46.pdf
File Size: 107 kb
File Type: pdf
Download File

]]>
<![CDATA[Uke 45 med månedsplan]]>Wed, 06 Nov 2019 09:05:06 GMThttp://livensveen.no/revunger/uke-45-med-manedsplan​Da var november her og vi går mørkere tider i vente, så vi gleder oss til snøen kommer. Vi håper at november kan by på mye fint vær, slik at vi kan fortsette å kose oss ute. November byr også på kaldere være, så det er fint om dere sjekker at barna deres har godt med gode og varme klær på plass i garderoben.
 
Vi begynner å forberede oss til adventstiden og jul. Og vi skal kose oss med å lage litt julehemmeligheter nå i november. Dette begynner vi med tidlig slik at vi kan kose oss og nyte adventstiden sammen. Noen av fagområdene fra rammeplanen som naturlig vil stå sterkt frem i løpet av november er ”Kunst, kultur og kreativitet” og ”Etikk, religion og filosofi”. ”Kunst, kultur og kreativitet” vil vi jobbe mye med under arbeid med julehemmelighetene våre og ”Etikk, religion og filosofi” vil komme som en naturlig del av advents- og jule forberedelsene. Vi vil henge opp ”blader” på treet vårt i gangen etter hvert som vi gjør ulike ting, samtidig som vi dokumenterer med bilder på bilderammen.

Når det gjelder foreldresamtaler, så kommer det liste til å skrive seg opp på i uke 46.
 
22 november er det planleggingsdag og barnehagen er stengt.
 
I fjøsukene fortsetter vi å ha fokus på dyra i barnehagen, og vi lar barna ta del i mating og stell av dyrene. Dette syns barna er veldig stas å få være med på, og viser stor glede ovenfor dyra våre.  Vil også minne om stell av dyra våre på helg, ta kontakt med en av de voksne i barnehagen for avtale.
 
VI ønsker at alle barna skal ta med seg et rengjort syltetøyglass med lokk, uten etiketter til barnehagen. Disse skal brukes i produksjon av julehemmeligheter.
 
Hanne, Ann-Kristin, Hege, Ida, Jeanette, Iren og Mari
 
ukeplan_uke_45.pdf
File Size: 123 kb
File Type: pdf
Download File

månedplan_november_19.pdf
File Size: 218 kb
File Type: pdf
Download File

]]>
<![CDATA[UKE 43]]>Fri, 18 Oct 2019 06:35:29 GMThttp://livensveen.no/revunger/uke-43Denne uken fortsetter vi å se på naturen i endring og snakker rundt det. Vi bruker nærområdet og undrer oss sammen med barna over hva som skjer. Det har blitt høst og det er mange forandringer. Vi bruker kroppen vår og blir kjent med hva vi mestrer.
 
Vi har hengt opp et tre i gangen, hvor vi vil dokumentere hva vi har gjort i løpet av barnehagehverdagen, i tråd med de ulike fagområdene i rammeplanen.

Det er ikke lenge til vi skal begynne med julehemmeligheter. I den anledningen ønsker vi at alle barna har med seg et syltetøyglass, som ikke er av de aller minste, til barnehagen. Her skal vi kose oss med mange hyggelige aktiviteter fremover.

Fint om alle kan ta med litt tynnere votter som egner seg til soving, nå som det har blitt litt kaldere i været 
 

Minner om at denne uken er det siste fredag i måneden, så vi ber dere tømme barnas hyller  :)
ukeplan_uke_43.pdf
File Size: 832 kb
File Type: pdf
Download File

]]>