<![CDATA[Livensveen Gårdsbarnehage - Bjørnunger]]>Sat, 10 Apr 2021 11:32:43 +0200Weebly<![CDATA[Uke 15]]>Fri, 09 Apr 2021 15:18:38 GMThttp://livensveen.no/bjoslashrnunger/uke-15Fra og med mandag 12.april starter vi dagen ute. Vi spiser frokost i sommerhuset. Tiurene starter dagen sammen med oss. 

Kom til sommerhuset/lekeplassen ferdig påkledd. Husk håndvask. 
uke15.pdf
File Size: 100 kb
File Type: pdf
Download File

]]>
<![CDATA[APRIL]]>Mon, 05 Apr 2021 17:56:28 GMThttp://livensveen.no/bjoslashrnunger/aprilVelkommen til april! Håper alle har hatt en fin påskeferie, tross alt som er rundt omkring oss. 
Før ferien hadde vi mange fine dager ute i vårværet, og det kommer vi til å fortsette med. Vi ble kjent med påskeharen, noe barna synes var kjempespennende. Vi hadde rebusløp som ble avslutta med premie. 

Vi kommer til å gå ut etter frokost fremover. Så kommer dere etter 8.15 - er det fint at dere kommer ferdig påkledd. 
april.pdf
File Size: 183 kb
File Type: pdf
Download File

]]>
<![CDATA[Vinteraktivitetsuka]]>Fri, 05 Mar 2021 11:03:20 GMThttp://livensveen.no/bjoslashrnunger/vinteraktivitetsukaDet har vært litt vanskelig med planlegging av vinteraktivitetsuka. I forhold til hvordan vær og føre er her velger vi å ta en tur til Budor i løpet av uka. Vi henger opp lapper der det står om turen. Legger den også vedlagt her. 

Ha en fin uke! 
budor.pdf
File Size: 107 kb
File Type: pdf
Download File

uke10.pdf
File Size: 160 kb
File Type: pdf
Download File

]]>
<![CDATA[Velkommen mars...]]>Fri, 26 Feb 2021 13:33:09 GMThttp://livensveen.no/bjoslashrnunger/velkommen-marsHer ligger planen for mars. Mer info om vinteraktivitetsuka kommer etterhvert! 

God helg (og ferie til de som skal ha det! ) :) 
brevmars.pdf
File Size: 120 kb
File Type: pdf
Download File

mars2021.pdf
File Size: 269 kb
File Type: pdf
Download File

]]>
<![CDATA[Februar]]>Sun, 14 Feb 2021 20:25:37 GMThttp://livensveen.no/bjoslashrnunger/februarDa er vi logget på igjen… Nå er vi alt i midten av februar, og vi har fått gjort unna masse spennende. Som sagt så har vi en hjertemåned og har fokus på følelser, vennskap og hvordan vi skal være mot hverandre. Vi trekker noen barn hver dag som vi skal si noe fint om, så skriver vi det på hjerter og henger opp på veggen. Dette gjorde vi også på kort til dere foreldre. – Det var gøy og barna hadde mye fint å si om dere. Så ingen tvil om at dere gjør en god jobb 😊 Barn som hører mye ros, har positive samspill og hører positivt om andre – tar dette med seg videre i livet. Det er her vi voksne kan være gode rollemodeller for barna.


Vi har startet nedtelling til Bamsefars fødselsdag! Dette er noe barna ser frem til – og det gjør vi også. Dere skal ha fått invitasjoner til dette. Lurer dere på noe, så spør.

Vi har også skrevet Bamsesykehus på månedsplanen. Her kan barna ta med seg bamsen sin og få den undersøkt. Kanskje må det noe plaster eller bandasje til.

Vi skal også ha pysj party – her er det bare å komme i pysjen. Det blir disco!

Ellers tar vi dagene og vi fortsetter med mye utetid. Det ser ut som det blir litt mildere fremover. Vi har også kjent på at sola begynner å varme!! Vi benytter oss av ski- og akemuligheter. Barna kan ha skisko og ski i barnehagen. Det er ikke hver dag vi har mulighet til å følge opp. Husk at det er en progresjon på alt som skjer i barnehagen og at barna deres skal være barnehagebarn i noen år til. Vi satser på at flere turmuligheter utover våren!

Ønsker dere fortsatt en fin måned 😊
 
februar_.pdf
File Size: 177 kb
File Type: pdf
Download File

]]>
<![CDATA[Uke 4]]>Sun, 24 Jan 2021 18:48:27 GMThttp://livensveen.no/bjoslashrnunger/uke-4
uke_4.pdf
File Size: 178 kb
File Type: pdf
Download File

]]>
<![CDATA[Uke 3]]>Sun, 17 Jan 2021 19:13:39 GMThttp://livensveen.no/bjoslashrnunger/uke-3Da har vi kommet godt i gang etter juleferien. Det har vært en kald periode, så vi har hatt litt mer inne tid. Vi har laget noen telt, lagd fuglemat, feiret bursdager, lagd store isbiter, tegnet, puslet, mye lek og fine samtaler. Vi har også fått litt utetid med aking og ski. De fleste storkoser seg i akebakken! De som vil ha med ski, kan det. 

2016- gutta har startet en egen klubb, som heter "Rockeklubben". Planen var at vi skulle være mer med tiurgruppa, men akkurat nå skal vi bruke tiden sammen bare de fem gutta og Maren. Barna har kommet med masse innspill på hva de har lyst til å bruke tiden på, så  vi kommer til å ha noen prosjekter frem mot våren.  Denne uka har barna forberedt noe som vi skal vise for resten av gjengen. 

Se gjennom plassene så det er nok med tøy! Det er nødvendig med to lag med ull. Varme sko og votteskift. Ta med bløte votter hjem til tørk. 

Ønsker alle en fin uke :) 

uke3.pdf
File Size: 135 kb
File Type: pdf
Download File

]]>
<![CDATA[JANUAR 2021]]>Tue, 05 Jan 2021 20:07:06 GMThttp://livensveen.no/bjoslashrnunger/januar-2021
januar20.pdf
File Size: 203 kb
File Type: pdf
Download File

brev_januar.pdf
File Size: 115 kb
File Type: pdf
Download File

]]>
<![CDATA[VELKOMMEN TILBAKE]]>Sun, 03 Jan 2021 13:24:22 GMThttp://livensveen.no/bjoslashrnunger/velkommen-tilbakeRiktig godt nyttår! Håper alle har hatt en fin ferie, tross alle omstendigheter som er rundt omkring. 
 Hos bjørnungene ønsker vi Jeanette velkommen tilbake. Hanne G går tilbake til revungene igjen. 

uke1.pdf
File Size: 205 kb
File Type: pdf
Download File

]]>
<![CDATA[God jul og godt nyttÃ¥r!!]]>Mon, 21 Dec 2020 10:18:41 GMThttp://livensveen.no/bjoslashrnunger/god-jul-og-godt-nyttarLegger ut litt bilder fra høsten på Bjørnungene. Ansiktsbilder blir satt i permene inne på avdelingen. 

Takk for annerledes året 2020 og vi er klare for å ta imot dere i 2021 <3
Ha en riktig god jul og godt nyttår til dere alle sammen! 
]]>