<![CDATA[Livensveen Gårdsbarnehage - Ekornbarn]]>Thu, 14 Nov 2019 02:36:16 +0100Weebly<![CDATA[MÃ¥nedsplan November]]>Tue, 05 Nov 2019 13:59:13 GMThttp://livensveen.no/ekornbarn/manedsplan-novemberHei! 
Da kommer det ny månedsplan for november, ta en titt på den og det jeg har skrevet der. Vil også henge den opp nede i gangen til ekorngruppa.
Vil samtidig takke for gode samtaler på foreldresamtalene og er det noe dere lurer på så ta kontakt:)
Husk å se litt på bildene som er på skjermen i gangen til ekornbarna, det er med å skaper gode samtaler sammen med barna deres, så er det også enklere for dere å ta fatt i hva barna prater om og hva de gjør i barnehagen. Prøver å legge ut jevnt med bilder der fra hver uke:)
månedsplan_november_19.pdf
File Size: 158 kb
File Type: pdf
Download File

ukeplan_for_ekornbarna__november_uke_45.pdf
File Size: 186 kb
File Type: pdf
Download File

ukeplan_for_ekornbarna__november_uke_46.pdf
File Size: 214 kb
File Type: pdf
Download File

]]>
<![CDATA[Oktober]]>Sun, 29 Sep 2019 15:03:53 GMThttp://livensveen.no/ekornbarn/oktoberHei!
Her er månedsplan for oktober og ukeplan for uka som kommer. ta en titt:)

Ekornbarna har ansvar for fjøs-stell denne uka som kommer, glemte å skrive det på ukeplanen:)

månedsplan_oktober_19.pdf
File Size: 196 kb
File Type: pdf
Download File

ukeplan_for_ekornbarna_okt_uke_40.pdf
File Size: 167 kb
File Type: pdf
Download File

ukeplan_for_ekornbarna_okt_uke_41.pdf
File Size: 194 kb
File Type: pdf
Download File

ukeplan_for_ekornbarna_okt_uke_42.pdf
File Size: 180 kb
File Type: pdf
Download File

ukeplan_for_ekornbarna_okt_uke_43.pdf
File Size: 161 kb
File Type: pdf
Download File

ukeplan_for_ekornbarna_okt_uke_44.pdf
File Size: 121 kb
File Type: pdf
Download File

]]>
<![CDATA[Litt fokus framover]]>Tue, 24 Sep 2019 08:56:29 GMThttp://livensveen.no/ekornbarn/litt-fokus-framoverHei!
Og takk for bra oppmøte på foreldremøte og gode samtaler under møtet, veldig fint å få litt tilbakemeldinger på jobben vi gjør:)
Ekornbarna er i høstmodus, de er kreative og driver å lager forskjellig høstkunst dere skal få se på høstfesten den 3.oktober. Da blir det servert noe godt å bite i og litt te, kaffe og noe drikke til barna.
uke 40, altså neste uke så har vi brannvernuke, da skal vi ha litt ekstra fokus rundt brannvern og hva vi skal gjøre når det brenner osv, vi skal se på brannbamsen bjørnis plakat og høre brannbamsen bjørnisnsangen, og se hvor røykvarsleren er nede på avdelingen o.l, det vil også bli en varslet brannøvelse i slutten av uka og så regner vi med at brannmann Stian stiller med brannbil på fredagen også:)
Månedsplan for Oktober kommer løpet av noen dager, men legger med ukeplan for denne uka i mellomtiden.
ukeplan_for_ekornbarna_sept_uke_39.pdf
File Size: 146 kb
File Type: pdf
Download File

]]>
<![CDATA[September]]>Tue, 03 Sep 2019 18:38:52 GMThttp://livensveen.no/ekornbarn/septemberHei!
Etter litt pc utfordringer så har jeg endelig fått det i orden, så her er månedsplan for september og ukeplan for denne uka. Vi har hatt en fin august måned, solfylte dager vi har lekt masse i skogen og regnfulle dager som har bydd på mye vannlek og plasking i vanndammer.
September er i gang, da vil vi ha ekstra fokus på litt høstaktiviteter og vi skal være masse i skogen, leke og bli mer kjent med årstiden "høst". 
Jeg har nevnt det i månedsplanen men onsdagene framover vil jeg fungere som pedagogisk leder for Tiurgruppa, da kommer Ann-Kristin inn for meg på Ekornbarngruppa. Jeg vil også være med Tiurgruppa i vaktukene til Stian både onsdager og torsdager framover, da kommer Ann-Kristin inn for meg på ekornbarngruppa.
Vi ønsker September velkommen:)
månedsplan_september_19.pdf
File Size: 121 kb
File Type: pdf
Download File

ukeplan_for_ekornbarna_sept_uke_36.pdf
File Size: 116 kb
File Type: pdf
Download File

ukeplan_for_ekornbarna_sept_uke_37.pdf
File Size: 121 kb
File Type: pdf
Download File

ukeplan_for_ekornbarna_sept_uke_38.pdf
File Size: 122 kb
File Type: pdf
Download File

]]>
<![CDATA[August 23rd, 2019]]>Fri, 23 Aug 2019 10:14:35 GMThttp://livensveen.no/ekornbarn/august-23rd-2019Hei!

Ny uke er over, og Ekornbarna har fått gjort mye i løpet av denne uka, mye lek har vært i fokus både i skogen og på lekeplassen. Vi trener også mye på nye rutiner og regler som vi synes er viktig å lære seg slik at det blir trygt og forutsigbart for barna. Vi prater mye om å være en god venn, og det å være gode med hverandre og kunne leke flere sammen!
Her kommer ukeplan for uke 35! God helg:)
ukeplan_for_ekornbarna_aug_uke_35.pdf
File Size: 210 kb
File Type: pdf
Download File

]]>
<![CDATA[August 18th, 2019]]>Sun, 18 Aug 2019 07:39:53 GMThttp://livensveen.no/ekornbarn/august-18th-2019
ukeplan_for_ekornbarna_aug_uke_34.pdf
File Size: 200 kb
File Type: pdf
Download File

]]>
<![CDATA[August 16th, 2019]]>Fri, 16 Aug 2019 14:39:36 GMThttp://livensveen.no/ekornbarn/august-16th-2019Hei!
Velkommen tilbake etter sommerferie!

Vi er i gang med august, så her kommer månedsplan for den!
​Vi kommer til å ha stort fokus på å danne gruppen, bli kjent med nye rutiner og regler som er med å skaper trygghet i hverdagen. Vennskap er også noe vi vil bruke mye tid på, være en god venn, leke sammen og være gode og snille mot hverandre. Dette er noe som selvfølgelig skal være en rød tråd i gjennom barnehagetiden, men det er viktig å bevisstgjøre barna rundt dette i en tidlig alder.
​Vi voksne som vil være på avdeling framover er Hanne, Turid og Markus.
​Vi gleder oss å ta fatt på ett nytt barnehageår og bli godt kjent med barna deres.
månedsplan_august_19.pdf
File Size: 144 kb
File Type: pdf
Download File

]]>
<![CDATA[Uke 25]]>Thu, 13 Jun 2019 08:55:20 GMThttp://livensveen.no/ekornbarn/uke-25Litt tidlig ute med neste ukes plan..Minner alle om turen til Mattisrud i morgen. Minner også om grilling i barnehagen på tirsdag fra klokka 16.00. 
Ha en fortsatt fin uke og en god helg!
ukeplan_for_ekornbarn_uke_25.pdf
File Size: 520 kb
File Type: pdf
Download File

]]>
<![CDATA[Endring i bemanning]]>Tue, 11 Jun 2019 17:34:16 GMThttp://livensveen.no/ekornbarn/endring-i-bemanningVi beklager å måtte fortelle at Iren er sykmeldt til og med 23.juni. Turid og Hege vil ha ansvaret for avdelingen og de kjenner rutiner og barn godt. Vi vil publisere ukeplaner, men kom litt på hæla. Viktige å huske denne uka at vi får besøk av nye barn i morgen, onsdag. På torsdag øver vi til sommeravslutning og på fredag går turen til Mattisrud. Skriv dere opp på liste i gangen dersom dere har mulighet til å være med. Neste uke er det avslutning i barnehagen på tirsdag klokka 16.00. Invitasjoner henger på avdelingen. 
ukeplan_for_ekornbarn_uke_24.pdf
File Size: 520 kb
File Type: pdf
Download File

]]>
<![CDATA[Juni, Juli og August]]>Mon, 03 Jun 2019 08:17:51 GMThttp://livensveen.no/ekornbarn/juni-juli-og-augustEt nytt barnehageår er straks over og barna er ett år nærmere skolestart. Vi har etablert en god gruppe med gode relasjoner inne på avdelingen. 3 av barna blir igjen og tar mot 6 av dagens revunger til barnehageåret 2019/2020.
6 av dagens unger blir en del av Tiurgruppa 😊
 
I løpet av denne perioden feirer vi bursdagene til Marie og Aurora. Aurora har opprinnelig bursdag mens vi har sommerferie, så da feirer vi før vi voksne på avdelingen går ut i ferie. Vet at vi har flere augustbarn, men de blir feira når de kommer på ny avdeling. Vi skal også feire Turid før vi går ut i ferie ;) Planen for denne perioden finner dere HER
 
Det er sommeravslutning og sommertur nå i juni. Begge arrangementene kommer det invitasjoner til. Sommeravslutningen inviteres også besteforeldrene.. Det kan være greit å si i fra til dem og la de sette av dagen. Arrangementet foregår i tidsrommet klokka 16.00-18.00
 
Syklene kan stå i barnehagen, dersom dere vil det! Og med sykkelen er det en selvfølge at også hjelmen er med. Med sykkel mener vi sparkesykkel, sykkel med og uten støttehjul, balansesykkel og trehjulsykkel.
 
De som skal være i barnehagen i uke 28 og uke 31, så kommer det en lapp som dere skal skrive tidsrommet deres barn skal være tilstede i barnehagen, dette for å ha størst mulig voksentetthet i det tidsrommet barna er i barnehagen. Vennligst returner denne lappen så fort som mulig. Dere som har ferie disse ukene, GOD FERIE!!!
 
Det kan være greit å få med seg planleggingsdag mandag 12.august inn i planleggingen for sommeren 2019
 
Iren vil med dette takke for at jeg har fått lov til å takke for at jeg har fått lov til å bli kjent med barna deres. Jeg blir på huset til høsten også, da som ped.leder hos Revungene. Etter sommerferien er Markus tilbake.
 
Ha en fin fin sommerferie alle sammen! Håper at dere får mange nye gode minner sammen med barna deres og masse is, sol og bading!
 
GOD SOMMER!
 
 
Turid, Hege og Iren]]>