<![CDATA[Livensveen Gårdsbarnehage - Tiur- og Bjørnunger]]>Tue, 09 Apr 2024 12:53:59 +0200Weebly<![CDATA[April- blir det vår snart?!]]>Fri, 05 Apr 2024 10:02:17 GMThttp://livensveen.no/tiur--og-bjoslashrnunger/april-blir-det-var-snartHei!
Vel blåst påskeferie, håper alle har hatt noen fine fridager:)
Vi er i gang med en ny måned, og det er april som står for tur.
Så jeg har laget en ny mnd-plan som dere kan ta en titt på. Som jeg har nevnt tidligere så er planen et utgangspunkt, endringer kan forekomme!
Vi håper våren kommer for fullt snart, barna har allerede vært på jakt etter småkryp og fått lekt seg i sandkassen med graving kjøring av lastebiler etc.
Huskene er godt i bruk og hamninga og skogen i nærområdet er flittig brukt.
Minner om at 1.mai så er barnehagen stengt(Helligdag).
Spør oss på avdelingen om det er noe. Det er fortsatt Ida, Marius, Maren og Markus som er på gamlestua. Ring på avdelingstelefonen eller send melding om det er beskjeder eller noe dere lurer på:)
Så håper vi på en fin april-måned

mvh Markus
mndsplan_april_tiur24.pdf
File Size: 241 kb
File Type: pdf
Download File

]]>
<![CDATA[Mars er rett rundt hjørnet!]]>Thu, 29 Feb 2024 10:54:57 GMThttp://livensveen.no/tiur--og-bjoslashrnunger/mars-er-rett-rundt-hjrnetHei!
Da er vi snart ferdig med februar og den har gått ganske fort. Den har vært preget av mye snø og egentlig en fin måned med mange turer og mye utetid. 
Det har vært dager vi har valgt å starte inne også, og da er tiurene og bjørnungene noen ivrige perlere og legobyggere. Så det er fint å ha kunne trekke inn av og til når været er som værst..
Jeg har nå laget en plan for mars, så ta en titt. Endringer kan forekomme så dette er et utgangspunkt. 
Minner om at tiurene starter opp med svømming i uke 10. Så husk svømmebag med svømmeutstyr. 
Er det noe dere lurer på så ta kontakt med oss på avdelingen. Vi setter pris på ett godt samarbeid med dere foreldre for barnas beste.
Vil også ønske dere en fin påskeferie når den tid kommer også. 
God påske fra oss på gamlestua!
mndsplan_mars_tiur24.pdf
File Size: 215 kb
File Type: pdf
Download File

]]>
<![CDATA[Vi er i gang med Februar!]]>Sun, 04 Feb 2024 10:42:05 GMThttp://livensveen.no/tiur--og-bjoslashrnunger/vi-er-i-gang-med-februarHei dere!
Vi er i gang med en ny måned, og jeg har nå laget en ny mndplan for februar. Se over planen og det jeg har skrevet, er noen datoer der som er verdt å merke seg!
Som dere har fått beskjed om så er det litt forandringer i personalt på tiur/bjørungne gruppa. Undertegnende(Markus) har gått inn som pedagogisk leder på avdelingen. Ellers så er Marius og Ida der fortsatt. Maren vil komme tilbake å jobbe noen dager etter hvert. Er det noe dere lurer på så fint om dere henvender dere til oss som er på avdelingen fremover. 
Jeg skal få gjennomført foreldresamtaler med dere som ikke har hatt dette enda, jeg vil sende dere en tekstmelding om dag og tidspunkt løpet av uken som kommer:)
Nå ser vi fram til en forhåpentligvis en fin og ikke alt for kald februar! 
Ha en fin uke som kommer!

​mvh Markus
mndplan_februar24.pdf
File Size: 228 kb
File Type: pdf
Download File

]]>
<![CDATA[VELKOMMEN 2024!!]]>Tue, 02 Jan 2024 19:40:25 GMThttp://livensveen.no/tiur--og-bjoslashrnunger/velkommen-2024
PLAN FOR JANUAR
JANUAR BREV
]]>
<![CDATA[Desember på Gamlestua]]>Thu, 30 Nov 2023 12:21:46 GMThttp://livensveen.no/tiur--og-bjoslashrnunger/desember-pa-gamlestua
Plan for desember
Desember brev
]]>
<![CDATA[NOVEMBER]]>Thu, 09 Nov 2023 20:09:03 GMThttp://livensveen.no/tiur--og-bjoslashrnunger/november
PLAN FOR NOVEMBER
BREV FOR NOVEMBER
]]>
<![CDATA[OKTOBER]]>Thu, 12 Oct 2023 12:23:49 GMThttp://livensveen.no/tiur--og-bjoslashrnunger/oktoberBedre sent enn aldri. Da ligger planen klar for hva som skjer de kommende ukene på Gamlestua. 
PLAN FOR OKTOBER
OKTOBER-POSTEN
]]>
<![CDATA[Høsten på Gamlestua]]>Mon, 02 Oct 2023 19:19:22 GMThttp://livensveen.no/tiur--og-bjoslashrnunger/hsten-pa-gamlestuaPlanen for oktober kommer etter hvert, men legger ved referat fra foreldremøtet. Takk for godt oppmøte og mange gode innspill! 
Denne uka skal vi ha forberedelser til høstfesten! Velkommen! 
Referat fra foreldremøte
]]>
<![CDATA[September for Bjørnunger og Tiurer på Gamlestua.]]>Fri, 01 Sep 2023 09:07:13 GMThttp://livensveen.no/tiur--og-bjoslashrnunger/september-for-bjrnunger-og-tiurer-pa-gamlestuaDa ønsker vi september velkommen! 

Ta en titt på fotorammen som henger i gangen, her er det litt innblikk i dagene våre i barnehagen. Vi kommer til å legge ut bilder her også, når vi har fått på plass alle samtykkeskjemaene. 

Ønsker dere en fin måned! 

]]>
<![CDATA[Juni og snart sommerferie!]]>Tue, 06 Jun 2023 14:41:51 GMThttp://livensveen.no/tiur--og-bjoslashrnunger/juni-og-snart-sommerferieHei!
Beklager at jeg var litt treg med den siste planen for denne tiur-gjengen. Det vil ikke komme noen plan for juli, siden vi slår oss mer sammen med de andre avdelingene og flere av de ansatte vil starte opp med sommerferie fra uke 27.
Men denne planen er det viktig at dere tar en titt på og leser det jeg har skrevet. Noen dager det er greit å merke seg!
Ønsker alle en fin sommerferie og masse lykke til, til gjengen som starter opp på skolen etter en velfortjent sommerferie:)
mndplan_juni_23.pdf
File Size: 261 kb
File Type: pdf
Download File

]]>