<![CDATA[Livensveen Gårdsbarnehage - Tiur- og Bjørnunger]]>Sun, 03 Dec 2023 07:28:10 +0100Weebly<![CDATA[Desember på Gamlestua]]>Thu, 30 Nov 2023 12:21:46 GMThttp://livensveen.no/tiur--og-bjoslashrnunger/desember-pa-gamlestua
Plan for desember
Desember brev
]]>
<![CDATA[NOVEMBER]]>Thu, 09 Nov 2023 20:09:03 GMThttp://livensveen.no/tiur--og-bjoslashrnunger/november
PLAN FOR NOVEMBER
BREV FOR NOVEMBER
]]>
<![CDATA[OKTOBER]]>Thu, 12 Oct 2023 12:23:49 GMThttp://livensveen.no/tiur--og-bjoslashrnunger/oktoberBedre sent enn aldri. Da ligger planen klar for hva som skjer de kommende ukene på Gamlestua. 
PLAN FOR OKTOBER
OKTOBER-POSTEN
]]>
<![CDATA[Høsten på Gamlestua]]>Mon, 02 Oct 2023 19:19:22 GMThttp://livensveen.no/tiur--og-bjoslashrnunger/hsten-pa-gamlestuaPlanen for oktober kommer etter hvert, men legger ved referat fra foreldremøtet. Takk for godt oppmøte og mange gode innspill! 
Denne uka skal vi ha forberedelser til høstfesten! Velkommen! 
Referat fra foreldremøte
]]>
<![CDATA[September for Bjørnunger og Tiurer på Gamlestua.]]>Fri, 01 Sep 2023 09:07:13 GMThttp://livensveen.no/tiur--og-bjoslashrnunger/september-for-bjrnunger-og-tiurer-pa-gamlestuaDa ønsker vi september velkommen! 

Ta en titt på fotorammen som henger i gangen, her er det litt innblikk i dagene våre i barnehagen. Vi kommer til å legge ut bilder her også, når vi har fått på plass alle samtykkeskjemaene. 

Ønsker dere en fin måned! 

]]>
<![CDATA[Juni og snart sommerferie!]]>Tue, 06 Jun 2023 14:41:51 GMThttp://livensveen.no/tiur--og-bjoslashrnunger/juni-og-snart-sommerferieHei!
Beklager at jeg var litt treg med den siste planen for denne tiur-gjengen. Det vil ikke komme noen plan for juli, siden vi slår oss mer sammen med de andre avdelingene og flere av de ansatte vil starte opp med sommerferie fra uke 27.
Men denne planen er det viktig at dere tar en titt på og leser det jeg har skrevet. Noen dager det er greit å merke seg!
Ønsker alle en fin sommerferie og masse lykke til, til gjengen som starter opp på skolen etter en velfortjent sommerferie:)
mndplan_juni_23.pdf
File Size: 261 kb
File Type: pdf
Download File

]]>
<![CDATA[Da er mai her!]]>Tue, 02 May 2023 16:26:09 GMThttp://livensveen.no/tiur--og-bjoslashrnunger/da-er-mai-herHei!
Da legger jeg månedsplan for mai ute her, så alle må ta en titt på den. Forandringer kan forekomme, dette er ett utgangspunkt.
Merk dere noen datoer å planen!
Jeg har vært i dialog med de fleste av dere, men løpet av mai så vil det bli  gjennomført foreldresamtaler, som har fokus på overgang barnehage-skole. 
Jeg vil ha med ett skjema som jeg sammen med dere foreldre skal fylles ut slik at skolen får ett lite "bilde" av barnet deres. 
Jeg har også fått mail fra Østvang skole og Ådalsbruk skole angående besøksdager som skal gjennomføres i løpet av mai måned. Venter på mail fra Lund og Jønsrud skole, men det vil komme:)
Jeg har også pratet litt med Harald i forhold til de "svømmetimene" vi mistet, dem skal vi prøve å ta igjen når det åpner seg en mulighet for dette. Men jeg vil informere dere nærmere om dette senere.
Markus

mndplan_mai_23.pdf
File Size: 239 kb
File Type: pdf
Download File

]]>
<![CDATA[April- vår i luften?]]>Mon, 10 Apr 2023 11:23:12 GMThttp://livensveen.no/tiur--og-bjoslashrnunger/april-var-i-luftenHei hei!

 Håper alle har hatt en fin påskeferie sammen med familie og venner. Da er planen klar for resten av april, så ta en titt. Merk dere noen datoer og litt info rundt svømmingen vi starter opp tirsdag 18.april vi fått tidspunktet 9-11.  Så alle må være på plass senest kl. 08.00! 
Husk: Kom ferdig påkledd og kle barna deres etter været, det er dere foreldre som vet best hva som varmer og ikke..
Planen er et utgangspunkt, forandringer vil forekomme! 
Vi håper på en fin april måned med masse sol og masse liv på gården!
NB! planen er oppdatert for de neste ukene. merk dere svømming tirsdager!

mvh Markus
mndplan_april_231.pdf
File Size: 193 kb
File Type: pdf
Download File

]]>
<![CDATA[Mars- lysere dager]]>Mon, 06 Mar 2023 16:15:37 GMThttp://livensveen.no/tiur--og-bjoslashrnunger/mars-lysere-dagerHei!
Da er mars godt i gang og en ny månedsplan er lagt ut! Se over og merk dere noen datoer som er viktig. 
Minner om foreldremøte i morgen tirsdag 7.mars. møt opp!
De siste ukene har vært rammet av mye sykdom blant både personal og barnegruppene, men vi håper og tror at vi er ferdige med det meste nå.
Det er fortsatt mye aktivitet på jordet og på småbruket. Deilig at solen varmer og det er lysere dager i vente. Og det smelter mer og mer snø rundt om i barnehagen.
Har skrevet det på planen, men nevner det her også at etter påskeferien vil vi starte dagene ute i igjen sammen med bjørungene.
Håper vi får en fin mars og at både små og store holder seg friske:)
mndplan_mars_23.pdf
File Size: 270 kb
File Type: pdf
Download File

]]>
<![CDATA[Februar- Vi håper forsatt snøen får ligge]]>Tue, 31 Jan 2023 12:56:27 GMThttp://livensveen.no/tiur--og-bjoslashrnunger/februar-vi-haper-forsatt-snen-far-liggeHei!
Da er omsider januar over og februar er rett rundt hjørnet. Etter en litt mørk og tung januar så er endelig sola litt oftere fram og hilser på. Og det setter vi pris på.
Det har vært masse aktivitet på jordet de siste ukene, det er ski, aking og så har vi fått ordnet med en liten skøytebane på jordet, så det er masse for barna å drive med på jordet.
Vi håper det fortsetter slik og at sola kan komme oftere å hilse på og være med å lage fine dager på jordet!
Vil minne om at først kommende fredag 3.februar så er barnehagen stengt for da er det planleggingsdag for oss ansatte. 
Minner også om at i uke 9 så er det vintereferie i skolen, så fyll ut lappen dere har fått på plassen hos barnet deres og gi tilbakemelding innen fristen!
​Markus
mndplan_feb_23.pdf
File Size: 245 kb
File Type: pdf
Download File

]]>