<![CDATA[Livensveen Gårdsbarnehage - Nyheter fra Livensveen]]>Mon, 13 Jun 2022 00:19:35 +0200Weebly<![CDATA[Vi trenger ansatt i vikariat og ringevikarer!]]>Fri, 10 Jun 2022 09:24:16 GMThttp://livensveen.no/nyheter-fra-livensveen/vi-trenger-ansatt-i-vikariat-og-ringevikarerEr du barne- og ungdomsarbeider som brenner for å bruke naturen som lek- og læringsarena?
Livensveen gårdsbarnehage søker fortrinnsvis fagarbeider i 100% vikariat fra 15.august til 24.nov og ca 80% ut 2022. Vi kan tilby en spennende og aktiv hverdag på et idyllisk småbruk.
Se: www.livensveen.no eller ring eier på: 41 42 91 76 for mer informasjon. Søknad sendes pr e-post til anececilie@livensveen.no Søknadsfrist: 24.06.22

Vi har også behov for ringevikarer - ta kontakt med Iren Johnsrud på iren@livensveen.no for mer informasjon.
]]>
<![CDATA[På tide å søke plass!]]>Fri, 21 Jan 2022 09:41:06 GMThttp://livensveen.no/nyheter-fra-livensveen/pa-tide-a-ske-plassDet er tid for å søke om barnehageplass for neste barnehageår! 
I Livensveen er vi spesielt opptatt av å gi barna gode opplevelser i naturen og sammen med dyra våre.
Følg oss gjerne på facebook og her på hjemmesiden hvor vi viser glimt av våre daglige opplevelser.
​Dersom smittehensyn tillater det, arrangerer vi åpen kveld for besøk av nye søkere den 08.mars mellom 17.00 og 19.00. Velkommen til gards! Du kan søke plass her: https://barnehage.visma.no/loten
Fristen for å søke barnehage fra august er 1.mars.
]]>
<![CDATA[Vi fortsetter på gult smittenivå]]>Fri, 14 Jan 2022 14:15:39 GMThttp://livensveen.no/nyheter-fra-livensveen/vi-fortsetter-pa-gult-smittenivaKommunelegen anbefaler fortsatt gul beredskap i barnehagene. For oss innebærer det fortsatt fokus på god hygiene og fortsatt noe lavere terskel på å sende hjem barn med dårlig allmenntilstand. På gult nivå jobber vi i kohorter og unngår å blande Revunger med de andre, både inne og ute. Tiurer og Bjørnunger er samarbeidende kohorter, men vi mikser minst mulig.
Takk til dere foreldre for godt samarbeid rundt dette. 
]]>
<![CDATA[Viktig beskjed om testing før oppstart]]>Fri, 31 Dec 2021 11:51:17 GMThttp://livensveen.no/nyheter-fra-livensveen/viktig-beskjed-om-testing-fr-oppstartNå ønsker vi dere et riktig godt nyttår og håper dere har en hyggelig feiring i kveld. Kommunelegen kommer med følgende beskjed til alle før oppstart i barnehagen igjen:
 
"Hei! 
For å unngå en oppblomstring av koronasmitte etter juleferien ber vi, i tråd med sentrale myndigheters anbefalinger, om at barnehagebarn med symptomer eller som er nærkontakt med noen med symptomer, testes med selvtest før oppmøte i barnehagen. Testen tas på morgenen før oppmøte i barnehage. Hvis testen er negativ kan barnet møte opp. Hvis testen er positiv kontaktes smittesporingsteamet i Hamarregionen.
Alle ansatte i barnehagen skal teste seg uansett om de har symptomer eller ikke.

Selvtester kan hentes på rådhuset Tingberg søndag kveld mellom kl 18.00 og 19.00. De som har gjennomgått covid 19 de tre siste månedene trenger ikke å teste seg».
 Livensveen åpner igjen tirsdag 4. januar og drives da på gult nivå.

​Vi gleder oss til å se barna igjen og håper på en smittefri vinter.
Med vennlig hilsen
Ane Cecilie

]]>
<![CDATA[Nissen på besøk - God jul!]]>Tue, 21 Dec 2021 10:10:51 GMThttp://livensveen.no/nyheter-fra-livensveen/nissen-pa-besk-god-julDet har vært en rolig og fin førjulstid i Livensveen gårdsbarnehage. På avdelingene har vi laget hemmeligheter, bakt ulike julekaker, sunget julen inn og tent adventslys. Hver avdeling har markert adventstiden med hver sin kalender og samlinger rundt denne. 

Nå går vi inn i siste uke, og i dag var det nissefest. Mange nissekledde barn og tror du ikke selveste nissefar tuslet rundt på tunet? Han fikk grøt at tiurgruppa, og han satt en sekk utenfor døra hos hver avdeling med nisseposer. Og med det ønsker vi dere alle en riktig god jul! Vi minner om planleggingsdagen den 3. januar. 
]]>
<![CDATA[Info om foreldrebetaling 2022]]>Tue, 21 Dec 2021 10:07:55 GMThttp://livensveen.no/nyheter-fra-livensveen/info-om-foreldrebetaling-2022Regjeringen har i forslag til statsbudsjettet for 2022 foreslått følgende endringer:
  • Maksimalprisen for et ordinært heltidstilbud øker med 85 kroner, fra dagens 3 230 kroner til 3 315 kroner pr mnd, gjeldende fra 1. Januar 2022.
  • Maksimalprisen for et ordinært heltidstilbud reduseres med 265 kroner fra 3 315 kroner til 3 050 kroner fra 1. august 2022.
Med forbehold om endelig vedtak fra Stortinget, varsler Livensveen med dette om at endringer i sats for foreldrebetaling vil endres i tråd med regjeringens forslag. 
]]>
<![CDATA[Gul jul...i år også.]]>Wed, 15 Dec 2021 14:09:56 GMThttp://livensveen.no/nyheter-fra-livensveen/gul-juli-ar-ogsaHeldigvis er vi godt vant til å jobbe på gult smittenivå nå, og har gode rutiner innarbeidet! Det betyr at barna opplever det samme i barnehagen og har en like fin førjulstid som de ellers ville hatt. Dessverre kunne vi ikke invitere til foreldresammenkomst på kveldstid, men vi kunne gjennomføre et lite julemarked og barna kunne gå i Luciatog for hverandre. 

Glimt fra hverdagen legges ut på Livensveen sine side på Facebook, og jeg anbefaler alle å ta en titt der - i tillegg til å følge avdelingenes sider her. 
Vi kan bare minne om at syke barn holdes hjemme, at også foreldre husker at vi er delt i kohorter og ikke tar med søsken inn, og at vi alle gjør vårt beste for å forhindre smitte. 

Nå håper vi at alle holder seg friske gjennom adventstiden og juleferien, og at også denne bølgen snart passerer. 
Ha en riktig fin førjulstid!
]]>
<![CDATA[Ønsker du å søke plass neste barnehageår?]]>Wed, 15 Dec 2021 13:58:24 GMThttp://livensveen.no/nyheter-fra-livensveen/nsker-du-a-ske-plass-neste-barnehagearViktig beskjed til alle som ønsker å søke barnehageplass eller endre den plassen de har fra neste barnehageår: Det er viktig at dere legger inn ny søknad via søknadsportalen etter 1. januar. Søknader som ligger inne før 31. desember vil bli slettet. Dersom dere står på venteliste på ønsket barnehage, må også søknaden legges inn på nytt. Søknadsskjema finner dere her: 
https://barnehage.visma.no/loten
]]>
<![CDATA[Advent i Livensveen og planleggingsdag]]>Tue, 30 Nov 2021 10:49:54 GMThttp://livensveen.no/nyheter-fra-livensveen/advent-i-livensveen-og-planleggingsdagDen 26.november startet vi avdelingsvis i barnehagen med planlegging, før turen gikk til Ottershagen Gårdsbarnehage på Rena. Her ble det idemyldring og erfaringsutveksling, samt omvisning både i barnehagen og på en tilhørende seter. Gode tips og hyggelige minner ble med hjem til Løten og vi ønsker Ottershagen velkommen til oss ved en annen anledning.
Så nærmer julen seg og vi er så heldige at vi har en dugnadsgjeng som hvert eneste år ordner juletre med belysning på tunet i barnehagen. Kjell Opsahl og Bjørn Kristiansen har gjort denne jobben i mange år nå, og vi håper de fortsetter i mange år til. Tusen takk!
]]>
<![CDATA[Mye turvirksomhet for tiden...]]>Tue, 16 Nov 2021 09:56:25 GMThttp://livensveen.no/nyheter-fra-livensveen/mye-turvirksomhet-for-tidenSom kontorrotte har jeg god utsikt nedover gutua i Livensveen og her er det stadig vekk en gjeng på vei nedover. Noen skal til Trollsteinene, noe skal se på hestene, noen skal helt ned til hjorten og andre skal inn i skogen ved Turid. Bilene blir også ofte fylt opp og da går turen til Budor, Løten mølle, Klevfoss, Rokkosjøen, biblioteket, fotballbanen - ja, bare fantasien setter grenser.
I dag var det først Revungene som tuslet forbi vinduet mitt. De skulle besøke kalvene hos Øyvind og Solvei, og trippet av gårde glade og fornøyde. En stor vogn var medbrakt for slitne små til hjemturen.

Ikke lenge etterpå kom fireårsgruppa. De var godt rustet til lenger tur, med sekker og varme klær. Turen gikk til høyre og jeg gleder meg til å se hva de har opplevd i dag. Tiurgruppa er på let etter juletrær i Mosjømarka i dag. Løten Orienteringggruppe har pyntet flere trær i skogen og laget et kart - rene skattejakten for ivrige tiurer. 
Den siste gruppa har litt hemmeligheter på gang inne på Gamlestua...men det har jeg ikke lov å si noe mer om...
Hver dag er en fin dag for tur...i Livensveen gårdsbarnehage.


]]>